Luijerhuisje

Al sinds jaar en dag staat bij ons in de Eekhoorn, een huisje. Een heel geliefd huisje, waar kinderen naar hartenlust hun zelfgemaakte zandtaartjes, ijsjes, etc. etc. etc. ‘verkopen’. Zonder dat huisje, is de Eekhoorn de Eekhoorn niet meer.

We zaten als bestuur met de handen in het haar, toen het huisje hevig in verval bleek te zijn. Waar kom je zo’n leuk huisje nog tegen en belangrijker… waar bekostigen we dat dan van?

Als puzzelstukjes vielen een aantal zaken samen: in een ginds voor speeltoestellen troffen wij een identiek huisje aan! Hoe groot is die kans? Tegelijkertijd kondigde de familie Luijer (wie kent ze niet!?) aan dat ze mee gingen roeien met het evenement  ‘de 12 van Ankeveen’. De opbrengst zou geheel voor speeltuin de Eekhoorn zijn! 1+1= 2 en zo was de puzzel compleet.

Inmiddels staat het huisje er al bijna een jaar. Velen hebben waarschijnlijk niet gemerkt, dat het huisje compleet vervangen is.

Omdat wij de familie Luijer zeer dankbaar zijn, hebben wij dit huisje het ‘Luijerhuisje’ genoemd. Ere wie ere toekomt!

 

Reacties zijn gesloten.