De 12 van Ankeveen

Morgen, als het Zomerfeest in volle gang is, zal de familie Luijer ‘De 12 van Ankeveen’ roeien. Dit allemaal om onze geweldige speeltuin de sponsoren!

‘ Moedig ons aan, maar kom ook vooral langs bij onze biertafel! Gezelligheid gegarandeerd! Ook daar proberen we zo veel mogelijk geld op te halen! Hoe meer geld we ophalen, hoe hoger onze kans om hoog te eindigen. Wij zorgen er voor dat we zo snel of tactisch mogelijk roeien om ook daar hoog te eindigen! En hoe hoger we eindigen, hoe meer geld we binnenhalen voor onze prachtige speeltuin……!! We verkopen springtouwen voor het goede doel… En Om 16.00 uur organiseren we het Ankeveens kampioenschap touwtjespringen! Need I say more? Dus direct na het zomerfeest door naar Ankeveen! Kom langs! Sponsor, en moedig ons aan!’

Dus…. kom lekker een biertje drinken en koop voor je kroost een mooi springtouw šŸ™‚

 

Reacties zijn gesloten.