Alleen besloten feestjes in juni

Achter de schermen en hekken zijn we druk bezig om te kijken hoe de speeltuin weer open kan gaan.
Voralsnog is de speeltuin ALLEEN geopend voor vooraf gereserveerde feestjes en schoolreisjes, die te reserveren zijn via onze website. Voor deze feesten gelden de COVID-19 maatregelen die we al eerder hebben opgesteld en gedeeld.

MOGELIJK gaat de speeltuin open voor publiek vanaf 1 juli, en dan alleen voorlopig enkele dagen per week. Meer info hierover volgt nog.
We zijn al wel hard op zoek naar vrijwilligers die willen en kunnen helpen bij het toezichthouden, in groepjes van 2 (jonge ouders, schoolverlaters, vriendinnen,…) voor als we wel weer open kunnen. Laat ons maar weten als je interesse hebt.

Hopelijk tot over een paar weken!

Houd onze media kanalen goed in de gaten voor updates!

Reacties zijn gesloten.