Paasontbijt thuis voor het goede doel

Kan een afbeelding zijn van eten en de tekst 'ANGபR Bestel een heerlijk paasontbijt voor 1° paasdag Opbrengst voor speeltuin de Eekhoorn in Kortenhoef Prijs € 20 voor 2 personen, bezorgen in Wijdemeren is mogelijk Bestellen via: www.rotarywijdemeren.n/paasontbijt'

Op eerste paasdag kunt u heerlijk genieten van een ontbijt. Dit ontbijt wordt gemaakt door Rotary Wijdemeren en Speeltuin De Eekhoorn met hulp van diverse lokale sponsoren.

Dit jaar zal de Paastas goed gevuld zijn, daar mag u op vertrouwen.
Voor: 20 euro eet je op eerste paasdag met z’n tweeën een heerlijk ontbijt en draag je bovendien ruimhartig bij aan Speeltuin De Eekhoorn. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen te ontbijten door het bestellen van een één persoons tas.

We gaan heel veel tassen samenstellen, maar op=op. Wil je zeker zijn van dat heerlijke Paasontbijt en woon je in de Wijdemeren, dan kun je nu al bestellen. Dus zeker weten dat je op 1e Paasdag een heerlijk ontbijt thuis hebt én ook nog eens het goede doel sponsoren bestel dan nu. Wie wil nou niet Speeltuin De Eekhoorn een warm hart toe dragen.

Bestel dan snel op de website: www.rotarywijdemeren.nl/paasontbijt 

Reacties zijn gesloten.