Opa en Oma lidmaatschap

Helaas moeten wij ook af en toe impopulaire maatregelen nemen. Het Opa en Oma lidmaatschap leidde veel tot discussie. Bovendien werd het veelvuldig misbruikt om goedkoper toegang tot onze fantastische speeltuin te verkrijgen. Als gevolg hiervan hebben wij helaas moeten besluiten het opa en oma lidmaatschap af te schaffen.

Hierdoor resteren er nog slechts twee abonnementsvormen het standaard abonnement en het bedrijfslidmaatschap. Het standaard abonnement is bedoelt voor gezinnen, opa’s en oma’s of andere particulieren die met hun eigen kroost naar de speeltuin willen kunnen. De kinderen van een ander krijgen dus geen toegang middels het standaard abonnement.

Het bedrijfs-abonnement is voor bedrijven, dat spreekt voor zich. Bedrijven waar je hierbij aan kunt denken zijn basisscholen, BSO’s en kinderdagverblijven. Of een bedrijf in aanmerking komt voor een bedrijfs-abonnement wordt bepaald door het bestuur van de vereniging.

Reacties zijn gesloten.